Konferens

Med syfte

Konferera tillsammans med oss och upptäck ett nytt land och kultur med ditt team. Vi lovar fantastiska matupplevelser, vacker natur, femstjärniga hotell samt äventyrliga och annorlunda aktiviteter. Det bästa av allt: Albanien erbjuder autentiska outforskade upplevelser för nyfikna pionjärer.

Våra kunder är pionjärer och modiga företagsledare som vill utmanas, utvecklas och vidga sina vyer över horisonten. I Albanien ställs många av våra föreställningar på sin spets, och mötet med en ny kultur adderar värdefulla perspektiv till er konferens. Låt landet och er resa spegla era visioner, väx tillsammans som ett team genom mötet med en ny kultur.

Välj mellan traditionella konferenslokaler, eller kreativa konferensrum såsom en lyxyacht, ett gammalt slott, eller en modern beachclub.

Aktivitetsmöjligheterna är många, inom en timmes restid från Tirana och Durrës finns många olika aktiviteter, exempel kan ni se nedan.

Njut av fantastisk mat, allt från fisk och skaldjursrestauranger till välrenomerade restauranger med fd Noma kockar i köken som gör innovativa tolkningar av det traditionella Albanska köket. Bo på femstjärniga hotell direkt på strandkanten i Durrës, eller i Tiranas hjärta eller med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva såsom spa, pool, hammam, tennisbanor och gym.

Varje konferens är skräddarsydd efter era specifika behov och intressen.

Affärsutveckling

med Marie Vila

Vi erbjuder även Marie Vilas konsulttjänster inom affärsutveckling att addera till er konferens. Marie har lång erfarenhet som VD i börsnoterade bolag. Hon arbetar även som konsult i Sverige och Albanien. Läs mer: www.marievila.se

Praktisk infromation

Skräddarsydda konferenser. Konferensen skräddarsys efter kundens specifika intressen och önskemål. Vi arrangerar hela er upplevelse i Albanien!

Information

Konferensens längd: 3-5 dagar 

Antal deltagare: 
6-20 personer

Experience Albania arrangerar för hela er konferens i Albanien. Ni arrangerar själv flygresan till Albanien.

 

 

 

Vi arrangerar

Flygplatstransfer

All transport och logistik i Albanien

Skräddarsytt program

Konferenslokaler

Aktiviteter och utflykter

Boende i noga utvalda hotell

Måltider i de bästa restaurangerna

Våra bästa rekommendationer under egen tid i programmet

Värdskap från Experience Albania

Obs! Flyg ingår ej, vi rekommenderar bokning via resebyrå

Boka

Boka er konferens här! Skicka ett mail med era önskemål, antal deltagare och när ni vill resa, så återkommer vi med offert.

for your bespoke experience of Albania