En resa för er som vill smaka på vad Albanien har att erbjuda. Få lite av varje: fantastisk mat, storslagen natur och hjärtliga människor. Det finns så mycket att upptäcka i detta lilla land, och på denna resa väljer vi ut våra bästa smakprov utifrån era intressen och önskemål. Skräddarsytt, autentiskt exklusivt och genuint.

Oförglömliga matupplevelser och vinprovning, storslagna naturupplevelser, rik kulturhistoria och turkosa stränder. Autentiska upplevelser mitt i det Albanska livet, besök på landsbygden och storstadspuls i färgstarka Tirana.

Varje reseupplägg skräddarsys efter gruppens specifika intressen och önskemål.

Praktisk infromation:
Skräddarsydda Gruppresor

Skapa er gruppresa! Vi arrangerar skräddarsydda gruppresor för kompisgäng, företag och organisationer som vill skapa en egen gruppresa i Albanien. Vi arranger även studiebesök och resor för intresseorganisationer såsom körer, idrottsgrupper och vinsällskap.

Med våra Svensk-Albanska ögon handplockar vi de bästa upplevelserna för just er grupp. Vi arrangerar allt på plats, och skräddarsyr ett unikt program. Vill ni ha en värd, reseledare och sakkunniga guider med på resan så ordnar vi det. Vi arrangerar hela er upplevelse i Albanien!

Information

Resans längd: 3-10 dagar 

Antal deltagare: 
6-20 personer

Experience Albania arrangerar hela er reseupplevelse i Albanien. Ni arrangerar själv flygresan till Albanien.

De flesta av våra resor består ca 50% av egen tid och ca 50% där en värd från Experience Albania eller en specialiserad guide följer med er.

 

Vi Arrangerar

Flygplatstransfer

All transport och logistik i Albanien

Skräddarsytt program

Aktiviteter och utflykter

Boende i noga utvalda hotell

Måltider i de bästa restaurangerna

Våra bästa rekommendationer under egen tid i programmet

Specialiserade guider

Värdskap från Experience Albania

Obs! Flyg ingår ej, vi rekommenderar bokning via resebyrå

Boka

Boka er gruppresa här! Skicka ett mail med era önskemål, antal resenärer och när ni vill resa, så återkommer vi med offert.

for your bespoke experience of Albania