Flamurs Matlagningskurs för barn & ungdomar!

by Oct 31, 2018

Vi avslutade 2018 med en matlagningskurs för barn och ungdomar i Helsingborg. Med stöd från Helsingborgs stad och fantastiska lokaler i restaurang Ya-Ha på kajpromenaden i Norra Hamnen tog vi emot 60 ungdomar under tre dagar under mellandagarna. Flamur stod för undervisning och berättade om råvaror, ingredienser, tillagning och allt runtomkring maträtterna. 100% vegetariskt och tillagat med vår egenodlade och pressade olivolja från Albanien.

 Det har inte undgått någon att Flamur fullständigt lever för kärleken till matlagning, råvaror, njutning och gemenskap. Hans vördnad för mat är av sällan skådat slag. Vi ses i ett kök nära dig om du vill smittas av Flamurs matglädje!

Det har inte undgått någon att Flamur fullständigt lever för kärleken till matlagning, råvaror, njutning och gemenskap.

Hans vördnad för mat är av sällan skådat slag. Vi ses i ett kök nära dig om du vill smittas av Flamurs matglädje!

för att boka en matlagningskurs med flamur!